DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
F1

Nem tárgyal egymással Leclerc és a Ferrari

Nincs szerződés, nincs megegyezés, mert még egyeztetés sincs: Leclerc-nek jó, ha csak az év végén beszélgetnek egymással, bár ezt sem beszélték még meg.

A nyári szünetben felröppent egy hír, mely szerint gigaszerződés várhat Charles Leclerc-re a Ferrarinál, öt évre 185 millió dollárért írhat alá a monacói – a pilótát az F1-es Holland Nagydíj sajtónapján kérdezték erről a sajtóértesülésről.

„Bárcsak aláírtam volna, mert jó szerződésnek tűnik!” – reagált Leclerc.

f1-leclerc-ferrari



„De nincs új szerződés, nincsenek új egyeztetések, nincs semmi. Majd egy ponton biztosan meglesznek ezek a tárgyalások. Szerintem az én szándékom világos, hogy a csapaté milyen, azt nem tudom, de nem igazán aggódom. Majd meglátjuk, de a szezon végén biztosan meglesznek ezek a beszélgetések” – magyarázta, hozzátéve, hogy most nem ez a lényeg, egyelőre az autón próbálnak javítani.

„Őszintén szólva nincs semmilyen határidőm, nem sürgős a dolog. Még mindig van másfél évem a szerződésből, ami kevésnek tűnik, mert öt évre írtam alá, szóval közelítünk a végéhez, de még így is sok idő van hátra. Nem aggódom, ha aggódnék, akkor valószínűleg már elkezdtem volna a megbeszéléseket. De nem aggódom, rendben lesz minden.”

„Még nem kezdtünk el egyeztetni, de nekem jó, ha az év végén csináljuk. Bár erről sem beszélünk egymással (a csapattal), sem én, sem ők nem mondták, hogy legyen így, de mindketten így döntöttünk, és szerintem ez így helyes. Ahogy mondtam, nem kell sietni.”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: