DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

„Ez fáj” – De Vries reagált a kirúgására

Eltávolodott a közösségi médiától, és ezt így is fogja folytatni: sajnálja, hogy az F1-es álom idő előtt ért véget számára, de várja a következő fejezetet.

Múlt héten jelentette be a Red Bull és az AlphaTauri, hogy alig tíz futam után megköszönik az újonc Nyck de Vries munkáját, és a hétvégi Magyar Nagydíjon már Daniel Ricciardo ül a helyén.

A történetről már minden szereplő elmondta a véleményét, De Vries azonban egészen eddig hallgatott: végül szerda délután, bő egy héttel a történtek után közzétett egy posztot a közösségi oldalán.

„Egy rövid jegyzet a részemről... a történtek után úgy döntöttem, hogy egy kicsit eltávolodok a közösségi médiától, és ez így is fog maradni” – írta a holland pilóta.

SI202305050696_hires_jpeg_24bit_rgb_resize



„Szeretném megköszönni a Red Bullnak és a Scuderia AlphaTaurinak a lehetőséget, hogy megélhessem az álmomat. Természetesen fáj, hogy az az F1-es lehetőség, amiről oly sokáig álmodtam, most idő előtt véget ér. De az élet nem egy küldetés, hanem egy utazás, és néha a nehezebb úton kell haladni, hogy eljussunk oda, ahova akarunk. Hálás vagyok a kivételes életünkért, és büszke vagyunk az utunkra, valamint a családomra” – fűzte hozzá De Vries.

„Ez csak egy újabb tapasztalat, továbblépünk és várjuk a következő fejezetet. Mindenkinek köszönöm a kedves és biztató üzeneteket a múlt hétről, szívmelengető volt érezni a támogatást” – zárta a holland, aki annyit még megemlített, hogy nem nyilatkozott senkinek semmit az utóbbi egy hétben, így ha bárki mást állít, az valótlan. Ezzel arra az ügyre utalt, hogy egy kamu interjú jelent meg vele nemrég: erről itt írtunk részletesebben!

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nyck De Vries (@nyckdevries) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: