DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: McLaren-parádé, Red Bull-rekord

Beállította a McLaren csúcsát a Red Bull a Brit Nagydíjon, ahol azonban az igazi szenzációt mégis a wokingi alakulat szolgáltatta. Formula Podcast futamértékelő Silverstone-ból.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Max Verstappen azt tette, amit várni lehetett tőle: behúzta a Brit Nagydíjat, ezzel pedig a Red Bull beállította a McLaren csúcsát, ami a sorozatban aratott győzelmek számát illeti. Ez már önmagában szenzáció lenne, a rekordbeállítást mégis háttérbe szorult, mégpedig épp a wokingiak révén. A tovbbfejlesztett MCL60-as már a Red Bull Ringen is élesnek mutatkozott, Silverstone-ban viszont Lando Norris és Oscar Piastri kezei között is veszélyes fegyverré vált – az ausztrál ráadásul nem is kapott meg minden újítást.

A műsorban minden hallható a Red Bull sikeréről, a papayaünnepről, mások leszerepléséről, valamint a futamot követő első pilótacseréről is. Az energiaitalos birodalom nem irgalmazott: csupán tíz forduló után kirúgták Nyck de Vries-t, hogy Daniel Ricciardót ültethessék a helyére. Gergő és Sanyi kitárgyalták a nagy port kavaró döntést, amely jóval bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre tűnik…

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E34_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Júliusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: