DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 29. szerda
F1

Hamilton tudja a megoldást, és beszélgetéseket sürget a Mercedesnél

Lewis Hamilton szerint vannak erőséggei az autójuknak, de nagyon komolyan el kell beszélgetni a folytatásról a McLaren miatt.

Ugyan dobogóra állhatott Silverstone-ban Lewis Hamilton, de már nemcsak a Red Bull, hanem a McLaren is gyorsabb volt a Mercedesnél, így a hétszeres világbajnok sürgős beszélgetéseket szeretne a csapatnál, hogy megoldást találjanak a problémákra.

Úgy gondolja, hogy ő tudja is a megoldást, éppen ezért kellene minél előbb a tettek mezejére lépni Brackley-ben.

f1-hamilton-mercedes1



„Ez egyértelműen egy hullámvölgyes szezon, és ez igaz az utóbbi másfél évünkre. Az autónk... nagyon sok dolgunk van vele. Azt gondolom, hogy én pontosan tudom, hogy mit kellene tennünkn, és meg kell ejtenünk néhány komolyabb beszélgetést arról, hogy mit fogunk tenni a közeljövőben” – mondta Hamilton a Sky Sportsnak.

„A McLaren a bizonyíték arra, hogy jó az irány, amelybe elmentek, lenyűgöző volt látni, hogy milyen gyorsak voltak a tempós részeken. A mi autóinknak is vannak erősségei, a versenytempó például rendben van. Amint sikerül olyan stabillá tenni az autó hátulját, mint az övék, már jó úton leszünk” – magyarázta a brit, aki már Kanadában is azt emelte ki, hogy az Aston Martin hátulja is mennyivel jobban tapad, mint a Mercedesé, egyértelmű, hogy ő ezen szeretne változtatni.

„Ezért kell harcolnunk. George nagyon jó versenyetapot ment a lágy gumikon, én is jót mentem a közepeseken. Meg kell tartanunk a jó dolgokat, és ezekhez kell hozzátennünk a többit.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: