DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Nem fogják vissza a Mercedes-alkatrészek az Aston Martint

Több alkatrész is a Mercedestől érkezik a riválishoz, de Dan Fallows szerint ebből nincs gond, sőt: elégedettek a kapcsolattal és az együttműködéssel.

f1-aston



A motor mellett a sebességváltót és a hátsó futóművet is a Mercedestől kapja az amúgy egyre inkább a Red Bullra hajazó Aston Martin, de a (szintén a Red Bulltól érkező) technikai igazgató, Dan Fallows szerint egyáltalán nem limitálja őket a fejlesztésben az, hogy ennyi mindent a rivális Brackley-Brixworth tengely szállít nekik.

„Elégedettek vagyunk azzal, amit kapunk. Kapjuk a motort, a váltót és a hátsó futóművet, mi pedig mérnökként természetesen ezek köré formáljuk az autót, de egyelőre egyáltalán semmi indokot nem találtam arra, hogy azt kívánjam, bárcsak más alkatrészeink lennének” – idézi Fallows szavait a RacingNews365.com.

„Szerintem semmi nem limitálja a teljesítményünket, amit a Mercedestől kapunk. Hogy ezek meggátolnak-e abban, hogy elérjük a céljainkat? Egyáltalán nem. Szóval szerintem nagyon elégedettek vagyunk a kapcsolattal” – tette hozzá a szakember.

„Kicsit több, mint egy éve vagyok itt, nagy utat tettünk meg, és most arra koncentrálunk, hogy idén mit tehetünk. Szerintem a jövő évet illetően nagyon elégedettek lehetünk a motorral és a sebességváltóval, és az valahol örömteli is, hogy ezek miatt abszolút nem kell aggódnom.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: