DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Exkluzív: Hamilton megvált a legközelebbi bizalmasától

A hétszeres F1-es világbajnok Angela Cullen nélkül jelent meg a dzsiddai paddockban: forrásaink szerint ennek nyomós oka van, mégpedig az, hogy Hamilton megköszönte a munkáját.

Az új-zélandi származású Angela Cullen 2015-ben csatlakozott a Hintsa Performance-hoz, ami Lewis Hamilton mentora, Aki Hintsa cége volt – az ő halála után azonban Cullen kisasszony lett a brit klasszis fizioterapeutája, edzője, mentora, és sokak szerint legközelebbi bizalmasa, barátja, akivel a pilóta gyakorlatilag együtt is lakott az F1-es események idején. 

Az elvált, kétgyermekes anyuka a Formula–1-es paddockban szinte végig árnyékként követte Hamiltont, minden ügyes-bajos dolgát intézte, segítette, felügyelte 2016 óta, a fizikai segítség mellett sokszor lelki támaszt is nyújtott neki.

A két ember baráti kapcsolata azonban a jelek szerint megromlott: a dzsiddai paddockba Hamilton egyedül érkezett, a Formula.hu forrásai szerint pedig azért, mert a Bahrein óta eltelt időszakban a pilóta megköszönte a hölgy eddigi erőfeszítéseit, és jelen állás szerint elváltak az útjaik.

Úgy tudjuk, hogy a nap későbbi részében várható erről hivatalos közlemény.

Frissítés: cikkünk után nem sokkal Hamilton maga is megerősítette az értesülést az Instagramon.

 

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: