DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Strollnak mindkét csuklója eltörhetett a balesetben

Meg nem erősített információk szerint Lance Stroll mindkét csuklóját eltörte abban a kerékpáros balesetben, ami miatt kihagyja a tesztet.

A brazil BandSports újságírója, Mariana Becker számolt be róla elsőként, hogy értesülései szerint az Aston Martin versenyzőjének mindkét csuklója eltörött egy biciklis balesetben, miközben a szezonra készült Spanyolországban. Hétfőn érkeztek az első hírek Stroll balesetéről, amely miatt legalább a tesztet kihagyni kényszerül.

Ahogyan minden, úgy a baleset időpontja is a köd homályába vész, annyit tudni, hogy az Aston Martin napról napra tartja a kapcsolatot Lance Stroll-lal a kezei állapotát illetően. Emiatt lehetett talán, hogy csak a teszt előtt néhány nappal jelentették be, hogy a kanadai kihagyja azt, és könnyen lehet, hogy már hetekkel ezelőtt történt a balszerencsés eset.



A Motorsport.com azt is tudni véli, hogy Malagában törte össze magát Stroll, aki azóta már egy műtéten is átesett, amit Dr. Xavier Mir végzett el, aki jól ismert személyiség a motorsportban érintettek számára, hiszen ő végezte el a műtétsorozatot Marc Marquezen is.

Arról, hogy ha kihagyná a szezonnyitót is Lance Stroll, akkor ki ülhetne a helyére, továbbra sincs semmiféle tájékoztatás. Az biztos, hogy Stoffel Vandoorne nem tartja valószínűnek, hogy ő lenne a szerencsés jelölt: „Jelenleg Fokvárosban vagyok a Formula-E miatt. Most Drugovich vezet a teszten, így számomra logikusnak tűnne, ha őt ültetnék be a versenyre is, mivel én nem tudok részt venni a teszten.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: