DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Névadó szponzort jelentett be az Alfa Romeo

Új főtámogató száll be a Sauber F1-es csapatához, a tervek szerint több évre kötelezte el magát az istálló mellett. A fő profil a sportfogadás.

Mostantól Alfa Romeo F1 Team Stake névre hallgat a Sauber istállója - jelentette be a csapat péntek reggel. A Stella a korábbi Orlent váltja névadó szponzorként, és a bejelentés szerint a megállapodás több évre szól 2023-tól kezdődően.

A Stake egy online kaszinó, 2017-ben alapították, azóta nagy előrelépéseket tett a technológia és a sportfogadás terén, mára pedig már több nagy cég is a Stake-hez tartozik. A cég a tervek szerint különböző programokat is szervezni fog a szurkolóknak a szezon során.

f1-alfaromeo-bottas-sauber



Az Orlen sem marad viszont F1 nélkül: röviddel az Alfa bejelentése után az AlphaTauri számolt be arról, hogy a lengyel cég hozzájuk igazolt. Az Orlen itt nem névadó lesz, csak jelentős szponzor, amely szintén több évre szerződött le a faenzaiakhoz. Lengyel értesülések szerint azonban a céggel együtt mozgó Robert Kubica nem követi a szponzort az AlphaTaurihoz, nem lesz az istálló pilótája 2023-ban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: