DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

10 összeesküvés-elmélet az F1-ből

Ahogy az élet sok más területe, úgy az F1 sem mentes az összeesküvés-elméletektől: adásunkban 10 hajmeresztő teóriát idézünk fel.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A legtöbb ember hajlamos az összeesküvés-elméletek gyártására, csak épp míg mások a holdraszállást vonják kétségbe, Földünk lapos mivoltáról elmélkednek, vagy Diana hercegnő halálával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket, addig az F1-rajongók a 2021-es Abu Dhabi Nagydíjjal, a 2007-es szezonzáróval, vagy épp az 1994-es Benetton szabályosságával kapcsolatban tesznek fel kérdéseket. Legújabb adásunkban tíz F1-es konteót mutatunk be – félreértés ne essék, nem állítjuk, hogy ezek mindegyike (vagy akár bármelyike) igaz lenne, csupán olyan témákról beszélünk, amelyek az F1-es közvéleményt foglalkoztatták az elmúlt három évtizedben.

 

 Formula Podcast_hirdetes_S04E04_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László és Surányi Marcell támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: