DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Totó, kvíz, bakik és BUÉK!

A már hagyományosnak mondható szilveszteri extrával zárja a harmadik szezont a Formula Podcast, benne az év legviccesebb pillanataival, érdekességekkel, jóslataink értékelésével és egy merénylettel!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Természetesen a 2022-es szezon végéről se maradhat el a lehető legkomolytalanabb szilveszteri podcast, melyben néhány vicces történet és számos ballépésünk felidézése mellett értékeljük az évet, valamint a szezon előtti jóslatainkat, Gergő pedig ezúttal is merényletet követ el szeretett kollégái ellen!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E64_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Magda Zsanett Odett, Schneider Judit, Kocsis László, Surányi Marcell és Hetyey Júlia támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: