DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: Ki hogy teljesített 2022-ben?

A 2022-es F1-es szezon minden futamértékelő adásában pontoztuk az adott versenyzők hétvégi teljesítményét, így alakult ki az állandó mezőnyt alkotó 20 pilóta rangsora – mindenkit jól kibeszéltünk!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Talán nem meglepő, hogy Latifi és Verstappen szerepel a Formula Podcast pilótarangsorának utolsó és első helyén, de a köztük szereplő 18 versenyző sorrendjét illetően biztos lesz, aki felvonja a szemöldökét. A Mikulás pontszámokat hozott a mezőnynek, volt, akinek csoki, s volt, akinek virgács dukált mellé – természetesen mind a húsz pilótát jól ki is beszéltük!

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E59_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Decemberi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Magda Zsanett Odett, Schneider Judit, Kocsis László, Surányi Marcell és Hetyey Júlia támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: