DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Idén is megjelenik F1-es évösszefoglalónk, a Száguldás és cirkusz

Max Verstappen és Günther Steiner előszavával érkezik szerkesztőségünk 2022-es F1-es kiadványa. Beszámolók, háttéranyagok, toplista: tökéletes ajándék a karácsonyfa alá!

A világbajnok Max Verstappen, valamint a Haas-csapatfőnök Günther Steiner magyar olvasóknak szóló exkluzív előszavával érkezik a könyvesboltokba a Száguldás és cirkusz 2022-es kiadványa. Az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége által összeállított Formula–1-es évösszefoglaló kötet immár tizedik alkalommal jelenik meg, és a klasszikussá váló 2021-es szezonzárástól kezdve az idei bajnoksággal bezárólag végigkíséri, hogy mi is történt a száguldó cirkusz berkein belül.

szaguldas-2022



Szerkesztőségünk utazó riportere, a Magyarországról egyedülálló módon szinte minden F1-es versenyhétvégét a helyszínről tudósító Mészáros Sándor beszámolói alapján bepillantást nyerhetünk a futamok hangulatába, a bokszutcai pletykák rejtelmeibe, és a háttérben zajló folyamatok összefüggéseibe.

A kötetben a rengeteg statisztika, érdekesség és a futamok beszámolói mellett izgalmas háttéranyagokat, és a nemzetközi sajtó által összeállított, a szezon legjobbjait rangsoroló toplistát is találunk, de arról is szó esik, hogy mi várható az F1 2023-as szezonjában.

A könyv már megrendelhető a Formula.hu webshopjában, december 1-jétől pedig megvásárolható a könyvesboltokban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: