DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat
F1

Podcast: Ilyen volt a 2022-es F1-es szezon

Másfél héttel az F1-es idény lezárulta után a Formula Podcast stábja úgy döntött: itt az ideje elkezdeni az eseménydús szezonra való visszatekintést, emellett Mattia Binottóról is beszélgettünk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Naná, hogy a műsor aktualitással indul: Gergő és Sanyi értelmezik Mattia Binotto menesztésének előzményeit, hátterét és a várható következményeket, s ebben természetesen saját forrásokra is hagyatkoznak. A visszatekintés első fejezetében olyan általánosságokat járnak körbe, mint például azt, hogy mennyire váltak be a nagy 2022-es technikai szabályváltozások, de a helyszíneken szerzett tapasztalatok alapján szóba kerül az is, hogy mi maradt idén az előző két év COVID-világából.

Dióhéjban értékelésre kerül az idei őrült pilótapiac, valamint az is, hogy vált ebben az évben szabályos hisztériává világszerte az F1. Néhány meglepetés és csalódás értékelése mellett a műsorban ezúttal sem maradhatott el a pusmorgás, amelynek középpontjában ráadásul az idény egyik csalódását jelentő alakulat áll!

 

 Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Novemberi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: