DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Perez: Mindenhonnan azt hallom, hogy az Astonnak jó éve lesz

Sergio Perez a mai napig szoros kapcsolatot ápol előző csapatával, akik azóta Aston Martinná váltak. A mexikói versenyző sokat vár 2023-ban Lawrence Stroll istállójától.

Az Aston Martin a szezon második felére valósággal feltámadt hamvaiból a bűn gyenge szezonkezdetet követően. Az év utolsó futamán pontszámban be is érték a szezont nagyszerűen kezdő, majd időközben visszaeső Alfa Romeót, ám ez nem volt elég számukra a konstruktőri hatodik helyhez.

A csapat egykori pilótája, Sergio Perez, aki 2014-től 2020-ig versenyzett az istállónál – megélve többek között az átmenetet, mikor Force Indiából előbb Racing Pointtá vált az istálló –, úgy érzi, hogy jövőre feljebb lép a ranglétrán volt csapata.



„Szerintem Fernando fel fogja dobni a csapatot, mindenhonnan csak azt hallom, hogy milyen nagyszerű év előtt áll az Aston Martin” – mondta a DAZN-nek a mexikói versenyző. „A sportnak és úgy egyáltalán mindenkinek jót tenne, ha Fernandót az élmezőnyben láthatnánk harcolni Carlos Sainzcal és velünk.”

Az Aston Martin új főhadiszállásá egyébként szépen épülget, a minap a GPFans stábját be is engedték néhány fotó erejéig a 2024-re átadni tervezett objektum látogatására.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: