DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Villeneuve szerint is látjuk még Vettelt

Két korábbi világbajnok, Jacques Villeneuve és Mika Hakkinen is szót ejtett Sebastian Vettel visszavonulásáról. A kanadai szerint megeshet, hogy ilyen vagy olyan szerepkörben Vettel visszatér.

A mindig szókimondó Jacques Villeneuve ezúttal korrekt interjút adott a formule1.nl oldalának, ahol Sebastian Vettel visszavonulásáról mondta el a véleményét, s nem mulasztotta el megdicsérni sem a négyszeres világbajnokot.

„Itt van Sebastian Vettel. Vajon fogjuk még őt látni a Formula-1-ben? Kemény éve volt és nagyon sok versenyzésen kívüli elfoglaltsága volt” – mondta a holland szakoldalnak az 1997-es F1-es világbajnok.



„Az utolsó versenyeken nagyszerűen teljesített. Abban már most teljesen biztos vagyok, hogy nagyon fog neki hiányozni a Formula-1, így nem lepődnék meg, ha valamilyen szerepkörben egyszer viszontlátnánk még őt” – jelentette ki Villeneuve.

„Amikor ilyen sokáig voltál jelen, akkor eljön az a pont egyszer, hogy eleged lesz az egészből, és sokkal inkább a családoddal töltenéd a mindennapjaid. De ki tudja? Néhány hónap alatt ez megváltozhat, talán újra nekiveselkedik az F1-nek.”

Egy másik világbajnok, Mika Hakkinen is szót ejtett Vettelről, bár ő nem bocsátkozott jóslatokba a jövőt illetően, inkább szólt néhány szép szót a négyszeres világbajnok karrierjéről: „A Red Bullnál eltöltött időszakában mesteri volt, hiszen négy világbajnoki címet is nyert, a Ferrarival pedig kétszer is Lewist megszorongatva lett második év végén, ami a Mercedes-uralom kellős közepén megsüvegelendő teljesítmény.”

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol minden futam után megvitathatod a többiekkel, hogyan tetszett a legutóbbi verseny és nem maradsz le a legfontosabb hírekről sem!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: