Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat
F1

Podcast: Vettel búcsúzott, Leclerc a második

Huszonkettedik és utolsó alkalommal jelentkezik a Formula Podcast futamértékelő adása, a fókuszban a búcsúzó Vettel mellett a verseny főszereplői, valamint a mezőny távozói és érkezői.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A búcsú volt a 2022-es szezonzáró legfontosabb szava, mindenekelőtt azért, mert a versenytársak és a sportág vezetése mindent megtett, hogy a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel utolsó hétvégéje méltó legyen karrierjéhez. Így is lett, de persze nemcsak róla beszéltünk a Formula Podcast idei futamértékelő adásában, hanem többek között az eldőlő második helyről, Hülkenbergről, Schumacherről és Sargeantról, valamint az idegeskedő világbajnokság végeredményéről is – de szót ejtünk a Verstappen és Kristensen által az olvasók figyelmébe ajánlott könyveinkről is.

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E57_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Novemberi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: