DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Podcast: A világbajnokok nagy napja

Vettel, Hamilton, Verstappen és Alonso is nagyot alakított a hétvégén, melyen elhunyt alapítója emlékéhez méltóan a Red Bull megszerezte 9 év után az első konstruktőri címét – s persze pusmorgunk is!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Bár a Ferrari 1–2-ben végzett az időmérőn, végül nem róluk, hanem a négy világbajnokról szólt a hétvége, akik olyan produkcióval rukkoltak elő, hogy alaposan megizzasztották a Formula Podcast stábját (köztük a Texasból jelentkező Mészáros Sándort), hogy vajon kit válasszanak a hétvége legjobbjának. Végül azért sikerült dűlőre jutni, és persze szó esett sok másról is: a Red Bull-nagyfőnök haláláról, a pályahatárok átlépéséről, a Red Bull lehetséges, illetve Alonso vitatott büntetéséről, az Aston Martin váratlan felemelkedéséről és Ricciardo teljes megsemmisüléséről is – nem is beszélve a három izgalmasabbnál izgalmasabb pusmorgásról!

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Októberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: