DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Pilótapiac: Lassan összeáll a kirakós

Amíg az F1 az ázsiai turnéra készül, a Formula Podcast körbenézett az egyre inkább letisztuló pilótapiacon – és az Alpine zárt kapus mogyoródi tesztjén is!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Egyedülálló lehetőséget kapott az Autósport és Formula Magazin, a formula.hu, valamint a Formula Podcast: betekintést nyerhettünk az Alpine istálló nálunk bonyolított „képességfelmérő” tesztjére, ahol Sanyi testközelből szemlélhette, amint az előző napokon lehetőséghez jutó Antonio Giovinazzi és Nyck de Vries után Jack Doohan rója a köröket. Hogyan történhetett ez meg? Milyen a hangulata egy ilyen privát, akadémiai tesztnek? Egyáltalán: mi volt a tétje a háromnapos gyakorlásnak?

Utóbbi kérdés különösen fontos annak fényében, hogy pilótapiaci források szerint Pierre Gasly lesz a befutó, teljessé téve a francia nemzeti istállót. Ki érkezhet a helyére az AlphaTaurihoz? Kit választott máris magának a Williams, miért jelentették már be most Nicholas Latifi év végi távozását? Kinek szavaz bizalmat a Haas vezetése? Kérdések, felvetések garmadája, amelyekre a stáb megpróbál választ adni saját értesülések és információk alapján.

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E49_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: