Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat
F1

Podcast: Pilótarangsor a szezonhajrá előtt

Utolsó szakaszához érkezik a 2022-es F1-es világbajnokság, így a Formula Podcast elkészítette hagyományos „kétharmadéves” értékelőjét: így értékeltük a mezőny teljesítményét a hajrá előtt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Műsorfolyamunk legmegosztóbb része a pilótaértékelő, az ott született eredményeket pedig kiemelt főstatisztikusunk, Gergő versenyről versenyre gondosan feljegyzi. A feljegyzett eredmények összesítéséből – hagyományunkat követve – az évad első és második harmada után is készül egy nagyobb értékelés, amikor pilótáról pilótára haladva górcső alá vesszük a mezőnyt. Kitárgyaljuk, hogyan alakult az egyes versenyzők idényének addigi része, milyen változást, előre- vagy visszalépést produkáltak ez előző harmadévben nyújtott teljesítményükhöz képest.

Aligha lehet kétséges, hogy a 2022-es idény utolsó szakasza előtt Max Verstappen vezeti a Formula Podcast Power Rankingst, de hogyan alakul a sor a holland világbajnok mögött? Műsorunkból ez is kiderül!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E47_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: