DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Podcast: Verstappen hazai pályán sem irgalmazott

Max Verstappen megadta a narancsos armadának, amire vágytak, a Formula Podcast stábja pedig kitárgyalta a világbajnok hazai győzelmét.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mennyire volt szerencsés Zandvoortban az elképesztő helyi erőket megmozgató holland pilóta? Hol biztosíthatja be a második vb-címet? Mi a fene történik a Ferrarinál, akik vb-harc helyett már a Mercedes elől menekülnek? Apropó, Mercedes: a németalföldi pályán először harcoltak érdemben a győzelemért, de mit jelent ez a folytatásra nézve?

Nem marad ki egy jókora adag, a helyszínen, a paddockban gyűjtött pusmorgás sem a műsorból, amelyben Gergő és Sanyi beszélget a hollandiai eseményekről – picit előretekintve a monzai hétvégére is…

 

 Formula Podcast_hirdetes_S03E42_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: