DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Pilótalimbó és vb-t eldöntő futam a Hungaroringen

Berobbant a pilótapiac és talán a világbajnokság is eldőlt a Magyar Nagydíjon: volt miről beszélnie a Formula Podcast stábjának a hungaroringi futamértékelőben!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Vettel visszavonulásának bejelentésével indult a mogyoródi hétvége, de a négyszeres világbajnok év végi távozásának nyilvánosságra hozatala után is emlékezetes dolgok sorozata történt nálunk. George Russell először szerzett pole-t, ráadásul ott, ahol karrierje során először vezetett F1-es autót. Max Verstappen a 10. helyről rajtolva aratott fenomenális győzelmet, amivel 80 pontnyira növelte az előnyét és – vélhetően – eldöntötte a világbajnoki cím sorsát. A Ferrari ismét leszerepelt, ráadásul a műsorban felfedjük: a vörösök nagyon közel álltak ahhoz, hogy még gyalázatosabban záruljon számukra a magyarországi fellépés…

Miután lendült a kockás zászló és elcsendesedtek az autók, jött az újabb fordulat: Fernando Alonso a mogyoródi paddockban állapodott meg Lawrence Stroll-lal arról, hogy jövőre az Aston Martinnál folytatja a pályafutását, ráadásul esze ágában sem volt szólni erről az Alpine képviselőinek, akik így a másnap reggeli közleményből szereztek tudomást a fejleményről. A dörzsölt spanyol húzása olyan pilótapiaci limbót indított el, hogy attól még a Formula Podcast sokat tapasztalt stábjának is zúgott a feje… Az eseményeket az egyfutamos, igazolt hiányzás után visszatérő Gergő a hétvégét a paddockban töltő Sanyival és Tamással tárgyalta ki.

 

 Formula Podcast_hirdetes_S03E39_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Augusztusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Magda Zsanett Odett és Fehér Ákos támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: