Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd
F1

Podcast: Kifaggattuk az F1-fővezér Stefano Domenicalit!

Stefano Domenicali, az F1 fővezére visszatért a Formula Podcast virtuális stúdiójába, ahol a Magyar Nagydíj jövőjéről és az F1 jelenlegi helyzetéről is beszélt.

A harmadik évad harmincnyolcadik adása több tekintetben is rendhagyó: egyrészt először fordul elő, hogy egy nagy nevű vendég másodszor is tiszteletét teszi a virtuális stúdióban, másrészt olyan sem volt még, hogy Sanyi egyedül tartott volna a frontot…

Az expressz műsorban nagy dózisban érkeznek az információk: Domenicali beszél a hétvégén esedékes Magyar Nagydíj jövőjéről, arról, hogy 2027-ig garantált a Hungaroring helye az F1 vérkeringésében, s nagy erőkkel dolgoznak a hosszú távú folytatáson, ahhoz viszont elengedhetetlenül szükséges lesz, hogy elkezdődjenek a felújítási munkálatok a mogyoródi komplexumban. A fővezér megosztotta gondolatait arról is, hogyan látja a versenyzést az új szabályok alapján épült autókkal, mik a legfőbb okai a világon jelenleg tapasztalható F1-őrületnek, de azt is elismerte: nagy erőkkel egyeztetnek arról is, hogy a dél-afrikai Kyalami újra nagydíjat rendezhessen. Naná, hogy nem maradhatott ki az interjúból az Audi és a Porsche esetleges érkezésének témája, valamint számos más egyéb érdekesség sem!

 

 Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Júliusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: