DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Hamilton: Még rengeteg üzemanyag van a tankomban!

Ha a Toto Wolff által említett 400 nagydíjas határt nem is célozza meg a hétszeres világbajnok, szavai alapján egyértelműen az érződik, hogy jobban élvezi az F1-es versenyzést, mint valaha.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a hétvégi Francia Nagydíjon Lewis Hamilton, aki a 300. versenyhétvégéjét teljesítette a Formula-1-ben. Toto Wolff ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy szerinte a hétszeres világbajnok akár 400 versenyig is eljuthat. Amikor a brit pilótát szembesítették főnöke nyilatkozatával, így reagált a Formula.hu jelenlétében:

hamilton-podium-francia-f1-dppi



„Az sok verseny! Először is csak szeretnék hálás lenni azért, hogy eljuthattam eddig a pontig. De továbbra is friss vagyok és úgy érzem, még rengeteg üzemanyag van a tankomban! Élvezem, amit csinálok, büszke vagyok rá és élvezem, hogy minden egyes nap ezzel a fantasztikus csapat emberrel dolgozhatom együtt.”

„Emellett jobban élvezem együtt dolgozni ezzel a sporttal, mint valaha. Nagyszerű emberik vezetik ezt a sportot, akikkel remek egyeztetéseket folytatunk arról, milyen irányba haladjunk sportként, szóval jobban élvezem ezt, mint bármikor korábban.”

Hamilton azt is egyértelművé tette, hogy a fő fókusza az, hogy újra nyerni tudjanak a Mercedesszel, de majd egy ponton a jövőről is egyeztetni fognak: „Szeretnék visszatalálni a győztes útra és ez időbe fog telni, de biztos vagyok benne, hogy egy ponton le fogunk ülni, hogy a jövőről beszéljünk. De akárcsak a csapattal, folyamatosan szeretném folytatni az építkezést” – fogalmazott a 37 éves versenyző, aki hozzátette: a pályán kívüli közös tevékenységeik legalább olyan fontosak a Mercedesszel, mint maguk az F1-es futamok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: