DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vettel: Pár hét és eldől, hogy folytatom-e

A következő hetekben a családjával együtt gondolja át F1-es folytatását Sebastian Vettel, aki sok időt szeretne tölteni a gyerekeivel. Mérlegeli, hogy mennyi ereje van az Aston projektjére.

Továbbra is kérdés, hogy Sebastian Vettel folytatja-e Formula-1-es pályafutását: az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack nemrég arról beszélt, hogy ők szívesen hosszabbítanának az idén ismét magára találó némettel, de a négyszeres világbajnok még nem tudja, hogy érdekli-e az a projekt, amiben az istálló van.

„Ez a döntés még mindig függőben van, de gondolkodni fogok rajta a következő hetekben. Ez nyilván attól is függ, hogy milyen irányba és hogyan fejlődik az autónk és mekkora potenciált láto ka csapatban” – mondta Vettel meglehetősen őszintén a német Sport1-nek adott interjújában.

vettel5



„Azt már korábban többször is kinyilvánítottam, hogy természetesen pontokért akarok harcolni, de ugyanígy győzelmekért is, különben számomra megszűnik az élvezet. Szóval a következő néhány hétben a családommal közösen átbeszéljük, hogy mennyire reálisak a céljaim és hogy mennyi energiát érzek még magamban ahhoz, hogy a csapattal együtt fejlődjek” – tette hozzá a hónap elején 35. életévét betöltő német.

Vettel azt is elmondta, hogy az utazás nagyon sok időt elvesz és szeretne a családjával, a gyerekeivel lenni, így ez is fontos faktor lesz majd a döntése meghozatalakor.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: