Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 9. kedd
F1

Podcast: Kelet-Európa és a formulaautózás

Van-e múltja a formulaautózásnak Kelet-Európában? Naná, hogy van, a Formula Podcast gárdája pedig meg is idézi a műfaj gyökereit, a főbb sorozatokat és a sikereket.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Tényleg próbálkoztak F1-es autó építésével a kommunista blokkban? Melyek voltak a legnagyobb sikerű formulaautós sorozatok a Vasfüggöny mögött, egyáltalán hogyan indult el ez az egész errefelé? Kik jutottak el egészen magasra és hogyan? Melyik volt kommunista ország az, amely mostanáig érdemi versenyzőt nem, viszont F1-es csapatfőnököt már többet is adott? 

Megannyi érdekesség a régmúltból és nem is annyira távoli múltból, a szokásos kötetlen stílusban!

 

 

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E33_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: