DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Podcast: Sainz szorításában nyert Verstappen

Max Verstappen érinthetetlennek bizonyult a Kanadai Nagydíjon, ahol Carlo Sainz szorításában győzött. Értékelés a Formula Podcast stábjától.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Három év után tért vissza Montrealba az F1 mezőnye, s bár a viadalon ezúttal elmaradt a dráma, az időmérő és a futam hajrája is emlékezetes lett. A szombat szenzációja a veterán Fernando Alonso 2. helyezése volt, míg vasárnap a futam utolsó fázisa tartogatott izgalmakat. A verseny sok kérdést is hagyott maga után, például azt, hogy az utóbbi versenyeken megszokottakkal ellentétben hogyan lett szombaton a Red Bull, vasárnapra pedig a Ferrari a gyorsabb? Miért nem tudta így sem megelőzni Sainz Verstappent? Mitől javult váratlanul a pattogás és a versenyképesség a Mercedesnél? Ha választ nem is tudnak mindenre adni, Gergő és Sanyi alaposan kibeszélik a hétvége legfontosabb sarokpontjait.

Terítékre kerül természetesen a csapatfőnöki idegszálakat alaposan felborzoló technikai direktíva ügye, valamint az is, hogyan állnak azok a pilótapiaci ügyek, amelyekről sok szó esett az utóbbi hetek pusmorgásai során.

 

 

 

Formula Podcast_2021_1771x1181_S03EP32



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: