DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Carlos Sainz: Lássuk, mi lesz!

Közel a pole-pozícióhoz, de végül csak a harmadik helyen zárta a Kanadai Nagydíj időmérőjét a Ferrari spanyolja, elé éppen honfitársa furakodott be.

Két spanyol és egy holland indulhat az első három rajthelyről a vasárnapi Kanadai Nagydíjon. Kettő ebből nem olyan meglepő, Fernando Alonso második helye annál inkább. Carlos Sainz gratulált honfitársa eredményéhez, izgalmas küzdelemre számít az élen.

„Lássuk, mi lesz!” - kezdte a Ferrari fiatal spanyolja a Kanadai Nagydíj kvalifikációja után. Mint mondta, kifejezetten jól érezte magát az autóban, főleg, miután elkezdett száradni a pálya.



„Azt hiszem, a lila volt a cél, de a második szektorban sokat veszítettem. Az utolsó kanyart megpróbáltam nagyon gyorsan bevenni, de ez fél másodpercembe kreült. Ez hiba volt, de szerintem így is jó helyzetben leszek holnap.”

Míg csapattársa az erőforráscsere miatt a mezőny végéről indul, Sainznak lehetősége nyílik harcolni a győzelemért, hacsak nem sül el balul valami a rajtnál. „Jó kis küzdelem lesz holnap Maxszal, és meglátjuk, mit teherünk Fernando ellen. Nagyon jó volt ma, sőt, tulajdonképpen egész hétvégén. Lássuk, mi lesz!” - zárta gondolatait a spanyol.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: