DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Hogyan tovább, Ferrari?

Dupla-dupla: a Ferrari esetében kiesés, a Red Bull esetében győzelem! A Formula Podcast futamértékelője az Azerbajdzsáni Nagydíj után.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mindkét Ferrari kiesett, a Red Bullok pedig ezt kihasználva kettős győzelmet arattak a Bakuban, a viadalt követően pedig olyan érzése lehet az embernek, hogy a vörösök 2017-18-19-es önmagukat idézik. Az a csapat, amely néhány hete érinthetetlennek tűnt, jelenleg már a Mercedes elől menekül és azon kell mesterkedniük, hogy ne kerüljenek még nagyobb csávába. Mi lehet a kiút, hogyan próbálják megoldani a helyzetet a maranellóiak? Mivel tudott a Red Bull ilyen hamar a legfőbb ellenfelé fölé kerekedni?

Gergő és Sanyi megpróbálnak válaszokat adni, de kitárgyalják a Mercedes helyzetét, Gasly megtáltosodását és a Ricciardo-ügyet is. Természetesen ezúttal sem maradnak el a pusmorgások: újfent terítékre kerül Piastri debütálása, de csemegeként esik néhány szó a formálódó 2023-as versenynaptárról és sok minden másról is.

 

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: