DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 7. hétfő
F1

Leclerc: Ez fáj és nehéz megérteni

Folytatódott Charles Leclerc hihetetlen pechszériája: hiába a hatodik pole-pozíció, sorozatban harmadszor veszített el egy győzelmet önhibáján kívül. Nehezen találta a szavakat a kiesés után.

Barcelona és Monaco után sorozatban harmadszor vesztett el egy neki álló győzelmet a már hat pole-pozíciónál tartó Charles Leclerc, a katalóniai futamot követően ismét elfüstölt alatta a Ferrari motorja - ezek nélkül simán vezetné a pontversenyt, így viszont a harmadik helyre csúszott vissza és szakadéknyi a hátránya Max Verstappennel szemben. Érthetően csalódottan értékelt.

leclerc off



"Meg kell néznünk, hogy mi történt, hogy ne fordulhasson elő újra. Én... nem igazán... találom a megfelelő szavakat, hogy leírjam ezt most, nyilván nagyon-nagyon nagy csalódás. Én... nem tudom. Meg kell néznünk" - préselte ki magából a monacói a Formula.hu jelenlétében.

"Gyorsak voltunk, de ugyan a szezon első szakaszában nem voltak nagy problémáink, úgy tűnik, hogy most vannak. Pedig nem eszközöltünk masszív változtatásokat, amiket igen, azok javulást eredményeztek. Nehéz ezt most megérteni, de elemeznünk kell, nálam nyilván nem állt még össze a teljes kép arról, hogy mi történt ma, de nekem személy szerint megint fáj."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: