DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: Harmadéves értékelő!

Folytatja a hagyományt a Formula Podcast: az idény harmadához érve áttekintjük az eddigi eseményeket és értékeljük is a pilótákat az alkalomadtán idegborzoló futamonkénti értékelésünk alapján.

Gergőhöz és Sanyihoz ezúttal Tamás is csatlakozott: együtt haladnak pilótáról pilótára, felvázolva a futamonkénti értékelőkben kapott pontok alapján összeállított ranglistát. Mit keres Ricciardo a 17., Hamilton a 13. helyen? Hogyan köthetett ki Bottas a 4. pozícióban? Miért áll a ranglétra élén Leclerc?

Rengeteg érdekes kérdés, vitára okot adó érvek, de csakis a szokásos laza, kötetlen stílusban, ahogyan azt a Formula Podcasttól már megszokhattátok! Csatlakozzatok hozzánk!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E30_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Júniusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Hetyey Júlia, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett, Fehér Ákos és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: