DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

„Tíz éve nem beszéltem velük” – Hamilton reagált a pletykákra

Egy brit bulvárlap szerint Lewis Hamilton dühösen reagált azokra a hírekre, melyek Michael Masi esetleges F1-es visszatéréséről szólnak. Hamilton szerint ez egyszerűen nem igaz.

Nemrég a Daily Mail írt arról, hogy Lewis Hamilton dühösen, felháborodva reagált azokra a hírekre, melyek szerint Michael Masi visszatérhet az F1-be - Mohammed ben Sulayen FIA-elnök beszélt arról, hogy valamilyen formában újra szerepet kaphat a botrányos tavalyi szezonzáró után eltávolított versenyigazgató és a lap szerint erre reagált így a hétszeres világbajnok. Hamilton szerint viszont ez az egész teljességgel alaptalan.

-00122016_543



"Csak pár napja hallottam ezt a történetet, de teljességgel megalapozatlan. Nem beszéltem erről senkivel és különösen nem azzal a lappal - minimum tíz éve nem adtam nekik interjút, valami ilyesmi. Szóval ez így pontatlan, ahogy a legtöbb történetük az" - idézi Hamilton reakcióját a témával kapcsolatban a RacingNews365.com.

"Azt sem tudom, hogy Mohammed mit mondott, nem olvastam el az ő sztoriját. Nincs különösebb érzésem ezzel kapcsolatban és nem is mondtam erről semmit" - tette hozzá a brit pilóta.

Ben Sulayem egyébként azt mondta, hogy ugyan van két versenyigazgatójuk, de vajon mi lesz akkor, ha egyikükkel történik valami?...

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: