DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Verstappen: Nincs okom elhagyni a Red Bullt

Max Verstappen jól érzi magát a Red Bullnál, így nem lát rá okot, hogy elhagyja jelenlegi csapatát. Persze miután 2028-ban lejár a szerződése, lesz lehetősége gondolkodni...

Miután 2021-ben megnyerte a világbajnoki címet, Max Verstappen új szerződést kapott a Red Bulltól, amely – nyilván jelentős fizetésemelése mellett – 2028-ig az energiaitalosokhoz láncolja a hollandot. A nagy szabályváltozásokat követően úgy tűnik, a Red Bull a következő években is ott lesz a világbajnoki címre hajtó csapatok között, így Verstappen jó helyen van.

„Rendkívül jól érzem magam a csapatnál, így nincs rá okom, hogy elhagyjam őket. Jól kijövünk, ráadásul versenyképes autóval rendelkezünk” – idézi Verstappent a Sky F1 német szakoldala. „Amikor lejár a szerződésem, még mindig csak 31 leszek, így meglesz rá a lehetőségem, hogy eldöntsem, szeretném-e folytatni és ha igen, akkor hol.”



„Még mindig nem mondhatom azt, hogy öreg leszek, mikor lejár a szerződésem” – tette hozzá a holland, aki az idei vb-harcról is említést tett. „Minden versenyző más, így én is másképp állok mindenkihez. Másként védekeznek és támadnak, így mindenki ellen más stratégiával kell harcolni.”

„Szerintem nagyszerű az F1-nek, hogy idén két fiatal versenyző harcol a győzelmekért, és azt mondhatom, hogy eddig nagyon jó csatákat éltünk át Charles-lal.” Jó eséllyel a páros Barcelonában is összecsap majd a hétvégi Spanyol Nagydíjon.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: