DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 5. szombat
F1

Lance Stroll még mindig hisz a csapatában

Nagyon bízik a további fejlesztésekben és az Aston Martin jelenleg is épülő új gyárában a kanadai versenyző. Az istálló fiatal pilótája úgy véli, jelenleg egy növekedési fázisban tartanak.

Bár az új szabályok átszabták a korábbi erősorrendet, az Aston Martin azon csapatok közé tartozik, melyeknek nem sikerült profitálnia ebből. Az alakulat számtalan problémával küzd, jelenleg pedig pont nélkül állnak a konstruktőri tabella utolsó helyén.

A gondok ellenére a háttérben gőzerővel folyik a munka, főként az istálló új gyárával kapcsolatban, amely az eredeti tervek szerint az F1 legmodernebb objektuma lesz.



„Nagyon koncentráltan és izgatottan tekintünk a jövőbe. Elképesztő, ami Silverstone-ban történik a gyárakkal, olyan gyorsan haladnak előre. Minden héten, amikor elmegyek oda, megdöbbentő látni, hogy mennyit fejlődött, milyen gyorsan halad az építkezés, és rengetegen csatlakoztak a már most is nagyon tehetséges emberekhez a fedélzeten. Szerintem ez egy rendkívül izgalmas projekt, ami egyre nagyobb lesz. Már nagyon várom, hogy ez így legyen” – idézte Strollt az F1i.com

A 23 esztendős pilóta szerint nem szabad elkapkodniuk a dolgokat, mivel jelenleg a fejlődésre kell koncentrálniuk hosszú távon.

„Most a növekedés fázisában vagyunk. Semmi sem történik egyik napról a másikra. Tényleg egy folyamatban vagyunk, amiben fejlődünk, egyre jobban megértjük, hogy mit tudunk jobban csinálni ebben a szezonban, de nagyon várjuk a következő éveket, és azt, hogy hová tarthat ez a csapat. Ez az egész számunkra a jövőről szól, ami nagyon izgalmas, én pedig kizárólag erre figyelek” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: