DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: Verstappen-siker a dzsiddai merénylet árnyékában

Verstappen nyerte az újabb holland-monacói rangadót Leclerc ellen a Szaúd-arábiai Nagydíjon, amelyen a Formula Podcast stábjának is volt oka az örömre.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A pénteki nyitónapot a dzsiddai olajfinomító elleni merénylet, valamint az azt követő fennforgás, a szombatot Perez rajtelsősége és Schumacher óriási balesete, a vasárnapot pedig Verstappen és Leclerc újabb brutális csatája tette emlékezetessé a világ leggyorsabb városi pályáján, ahol elmaradt a futamra jósolt káosz. Miért tartották meg a 15 kilométernyire történt terrorcselekmény ellenére a futamot? Mit lehetett érzékelni az incidensből a helyszínen, mennyire rémítette meg a Haas istállót és a paddockot az ifjabb Schumi bukása? Mennyivel kerültünk közelebb az F1 új arcának megismeréséhez az idény második fordulója során?

Számos kérdés, amelyet a műsorban Gergő és Sanyi igyekeznek megválaszolni, de a témák közül nem maradhatott ki az sem, hogy milyen volt Sanyi számára ez a hétvége, a századik az F1-ben, amelyen akkreditált újságíróként dolgozott. Ahogyan az megszokott, ezúttal is hozott magával egy adag pusmorgást – de vajon miről?

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával.

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: