DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Az FIA tárgyal Michael Masival

Mohammed ben Sulayem FIA-elnök úgy fogalmazott, hogy ha nem is munkát, de helyet szeretnének találni a kirúgott F1-es versenyigazgató számára, mert fontos személy számukra.

Azt még jóval a szezon előtt jelentette be az FIA, hogy megköszönték Michael Masi munkáját és felmentették a versenyigazigatói feladatok alól, átalakítják a versenyirányítás rendszerét és Masinak más teendőt találnak majd a szövetségen belül. Most az első futam után Mohammed ben Sulayem elnök az FIA hivatalos weboldalán beszélt erről a döntésről és a kialakult helyzetről.

masi-2021-dppi



"Megpróbáltuk levenni róla a nyomást és csökkenteni a stresszt, mert tényleg sok mindenen ment keresztül" - mondta ben Sulayem.

"Hálásak vagyunk azért a három évért, amit beletett ebbe a munkába és hogy rááldozta az idejét. Most tárgyaunk vele, hogy maradjon az FIA-nál. Fontos személy ő számunkra, ezért tárgyalunk arról, hogy ha nem is munkát, de helyet találjunk számára nálunk. Ami Abu Dhabit illeti: most már magunk mögött akarjuk azt tudni, lezártuk a futamot az elemzéssel. Itt az új korszak, az új szezon, ezt kell élveznünk" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: