DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

A balesettől az óvásig: Ítélkezés az F1-ben

Hogy kerül egy eset a stewardok elé, mennyi idejük van a döntéshozatalra, beszélhetnek-e a pilótákkal és a csapatokkal, mi mindenre terjed ki a hatáskörük, és hogy lehet tiltakozni a döntések ellen?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A tavalyi szezonban is jó néhány vitatott eset borzolta az F1-es rajongók kedélyeit, s a versenyirányítás mellett a sportfelügyelők tevékenysége is a fókuszba került. Legújabb adásunkban körüljárjuk, milyen körülmények között, segédeszközökkel és hatáskörrel dolgoznak a stewardok a versenyhétvégéken, mit tehetnek és mit nem, mit jelent pontosan a „noted” és az „under investigation” felirat, mi a különbség óvás és fellebbezés között (a right of review-ról nem is beszélve)? E témákat járjuk körül vendégünkkel, Móni István sportfelügyelővel, aki hallgatói kérdésekre is válaszol.

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával.

A Formula Podcast összes adása: 

 

 

 A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: