DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Podcast: Háború árnyékában indult az F1 új korszaka

A sportágra is kiható orosz-ukrán konfliktus árnyékában tartották az F1 új korszakának nyitányát Barcelonában, s a háromnapos gyakorlás után még több a kérdés, mint előtte volt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mi mással kezdhettük volna? A Formula Podcast körbejárta, hogy milyen azonnali hatást gyakoroltak az ukrajnai események a királykategóriára, de természetesen foglalkoztunk a katalán pályán lebonyolított háromnapos dzsemborival is, rámutatva egyebek mellett arra, hogy – vélhetően – miért nem titulálták az illetékesek tesztnek a gyakorlást.

Mit lehet kiolvasni az első három nap tapasztalataiból és mit nem? Lehet-e már látni, hogy az új szabályrendszer beváltja-e a hozzá fűzött reményeket? Mi volt a legfőbb meglepetés? Mi az, ami biztos? A tengernyi történés között természetesen nem maradhatott ki egy adag pusmorgás sem!

 

Februári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával.



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: