DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
F1

Ferrari: Miénk a legjobb páros

Laurent Mekies szerint nagyszerűen dolgozik együtt Charles Leclerc és Carlos Sainz, de még több potenciál van bennük, az ő dolguk pedig azt, hogy ezt kihozzák a fiatalokból.

Továbbra is nagyon bíznak a Charles Leclerc - Carlos Sainz pilótapárosban a Ferrarinál: Laurent Mekies sportigazgató egyetért Mattia Binottóval abban, hogy az övék lehet a legerősebb duó a mezőnyben. Binotto szerint a két fiatal, de már bizonyított szupertehetség jól kiegészíti egymást és egyaránt képes a győzelemre, Makies pedig úgy látja, hogy a közös munka is fekszik nekik.

FMMm3X_WUAIQn4-



"Szerintem két olyan pilótáról beszélünk, akik sokkal inkább egységesek, mint ahogy az kívülről látszik" - idézi Mekies szavait az F1i. "Nagyon jól dolgoznak együtt, de tisztelik is egymást, együttműködnek és tisztában vannak a szerepükkel: azzal, hogy együtt kell előrelépniük. Jelen pillanatban semmi mást nem kérhetnénk, semmi többet nem remélhetnénk egy pilótapárostól, mint az általuk jelentett minőséget."

"Mattia Binotto mindig is azt mondta, hogy ők a legerősebb páros az F1-ben és a Ferrarinál mi mindannyian így érezzük ezt, amikor látjuk őket dolgozni. Ettől még ők is szeretnének fejlődni és mi mind meg vagyunk győződve arról, hogy van még bennük kiaknázatlan potenciál. Mi azon dolgozunk, hogy ezt kihozzuk belőlük és együtt lépjünl még tovább" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: