DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

F1-75: Itt az új Ferrari

Leleplezte 2022-es autóját a Scuderia: az F1-75 valóban sötétebb árnyalattal rendelkezik és több fekete színezés is található rajta. A pilóták szerint radikálisabb, agresszívebb a külseje.

Csütörtök délután 14 órára hirdette meg idei autójának bemutatóját a Ferrari, a maranellóiak pedig tartották is magukat a tervekhez, bár a Redditen már egy nappal korábban látni lehetett egy "kémfotót" az F1-75-ről, vagyis a Scuderia 2022-es F1-es gépéről. Az online eseményt Mattia Binotto csapatfőnök olasz bevezetője nyitotta, majd a színpadra szólította a két pilótát, Charles Leclerc-t és Carlos Sainzot.

sf1



Majd néhány riválistól eltérően azonnal a tárgyra tértek, egy-egy bemelegítő kérdés után meg is mutatták az autót - íme az új Ferrari! A két versenyző és Binotto is kiemelte az agresszív, radikális külsőt, de természetesen mind elmondták, hogy ezt, valamint a sötétebb, szintén agresszívebb színezést is akkor fogják igazán kedvelni, ha az autó kellően gyors is lesz - fontos szezonra készülnek, szeretnének a hagyományoknak megfelelően szerepelni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: