DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

A LEGO buktathatta le az új McLarent

Bár a McLaren új autójának hivatalos bemutatójára péntekig várnunk kell, jól lehet, hogy egy indonéz oldal véletlenül lebuktatta az MCL36-os festését. A videót azóta törölték.

2014 óta nem látott szabályváltozások jönnek a Formula-1-be idén, így a szokásosnál is sokkal nagyobb várakozás előzi meg a 2022-es versenyautók bemutatását, még akkor is, ha jól tudjuk, hogy a bemutatott prototípusok inkább csak a festést leplezik le, mintsem a csapatok technikai megoldásait.

Eddig egy gépről rántották le a leplet, a Haas 2022-es autójáról és még arról is csak virtuálisan, ráadásul Günther Steiner csapatfőnök elmondta, hogy ami a formavilágot illeti, a VF22 nem így fog kinézni a teszteken.

 

Egy Reddit-felhasználó lett rá figyelmes, hogy egy indonéz csatorna feltöltött a YouTube-ra egy videót, melyen Daniel Ricciardo és Lando Norris a LEGO újdonságát vizslatja, ami nem más, mint a csapat 2022-es kihívója, az MCL36-os, amit egyébként hamarosan meg is lehet majd vásárolni.

Az autó formáját tekintve nem is lehet kérdés, hogy az ideiről van szó, ráadásul azóta megjelent egy fotó a dán vállalat hivatalos felületein, amelyen egy letakart F1-es autó és annak – szintén letakart – miniatűr változata látszik.

A fentebb említett videót azóta törölték, de természetesen az internet népe leleményes, így rendelkezésünkre áll néhány képernyőfotó, amelyeken látható, hogy az MCL36-os színei nem sokban változnak majd az elődjéhez képest, már ha valóban igaz ez a történet.

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: