DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: A csapatfőnökök TOP10-es rangsora

Ismét egy tízes listával jelentkezik a Formula Podcast: sorba rendeztük a jelenlegi F1-es csapatfőnököket az eddigi eredmények, a jövőbeli kilátások és a habitusuk, személyiségük alapján.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A megfelelő ember a megfelelő pozícióban – vajon kire mennyire igaz ez a mondat a jelenlegi F1-es csapatfőnökök közül? Ki mennyit tudott kihozni a rendelkezésére álló csomagból, kivel kapcsolatban maradhatott hiányérzetünk és ki volt az, aki képes volt a kőből is levest főzni az elmúlt években? A Formula Podcast legújabb toplistájának főszereplői ők a több mint másfél évtizede a csapatukat vezető Hornertől és Tosttól a több mint másfél hete kinevezett Mike Krackig!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E05_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Januári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: