DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Kik kerülhettek volna az F1-be Zhou helyett?

Egy újonc és egy visszatérő lesz a 2022-es rajtrácson, de rajtuk kívül mások is voltak, akik eséllyel pályázhattak volna egy autóra: végigbeszéljük, kik maradtak le, miért és lehet-e még sanszuk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A 2021-es szezon kezdetén jó szokásunk szerint felállítottunk egy tízes listát azokról a versenyzőkről, akik a körülmények számukra szerencsés alakulása esetén 2022-ben vagy ’23-ban F1-es szerződéshez juthatnak, most pedig végignéztük, kivel mi történt azóta. Van, aki az F1-be jutott, van, aki az IndyCarban akarja tovább építeni renoméját, de olyan is, akinek megfenekleni látszik a karrierje. Az adás végén pedig szót ejtünk néhány olyan fiatalról is, akikkel előzetesen nem számoltunk, de igazán nagy dobással rukkoltak elő 2021-ben.

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E04_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Januári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: