DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Norris és Sainz még mindig barátok

A két korábbi csapattárs most egymás óriási riválisa, de kettejük viszonya ettől nem változott meg - továbbra is együtt játszanak, vagy beszélgetnek, a pályán viszont nem ismernek kegyelmet.

Két remek szezont töltött együtt a McLarennél Lando Norris és Carlos Sainz, akik 2019-ben és 2020-ban közösen harcoltak azért, hogy a wokingiak visszatérjenek az élmezőnybe. Sainz 2021-re aztán a nagy rivális Ferrarihoz igazolt, de a két fiatal "bromance-e" megmaradt: továbbra is jól kijönnek egymással és töltenek időt együtt is.

guys_4



"Ugyanúgy beszélünk egymással most is, mint akkor. Talán nem olyan gyakran, vagy nem olyan szorosan, de továbbra is haverok vagyunk, együtt lógunk. Ugyan a rivalizálás most nagyobb, mert ő engem akar legyőzni, én őt, a csapataink pedig egymást, de továbbra is megvan köztünk a kölcsönös tisztelet. Nem hiszem, hogy ez bármin is változtatna abból a szempontból, hogy kik vagyunk" - idézi Norris szavait a témában a RacingNews 365.

"Annyi időt már nem töltünk együtt, mint annak idején, de így is elmegyünk golfozni és ott is egymással versenyzünk. Még mindig együtt játszunk, de amikor a pályán vagyunk, akkor nem számít, hogy mennyire jó a viszonyunk. Ott elfelejtünk mindent és mindenkit le akarunk győzni, aki körülöttünk van, mindegy, hogy ki az és milyen színű autóban ül" - tette hozzá a brit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: