DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Podcast: Kikből áll egy F1-es pilóta stábja?

A harcostárs, a szaki, a muszklitudor, a nagytestvér, az árnyék és Mr. Magasvérnyomás. Ők kísérik a pilótákat hétről hétre, s mindent megtesznek, hogy a legjobbját nyújtsa. De kiket rejtenek e nevek?

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az előző két évad során nagyon sokszor kérték a hallgatóink, hogy beszéljünk annak hátteréről, hogy kik a Formula–1-es versenyzők közvetlen segítői, milyen munkát végeznek annak érdekében, hogy a versenyző a legjobbat kapja. Ezért döntöttünk úgy, hogy betekintünk picit a színfalak mögé és a szokásos, könnyed stílusban beszélgetünk egy picit arról, hogyan néz ki egy F1-es pilóta „népi zenekara”, kik és hogyan dolgoznak annak érdekében a világ legjobb versenyzői hétről hétre a legjobbat tudják kihozni magukból. Úgy döntöttünk, hogy kiválasztunk egy versenyzőt és rajta keresztül dolgozzuk fel a témát, de igyekszünk kitekintést adni arra is, hogyan néz ki a „felállás” mások esetében.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Januári adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: