DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Perez: Ha nincs a Red Bull, visszavonulok

Elmesélte, mekkora kálváriát járt meg 2020 vége óta Sergio Perez, akinek előbb nem volt maradása az akkori Racing Pointnál, most viszont futamot nyerne saját hazájában, amihez az autója is megvan.

2020 végén úgy tűnt, hogy hiába nyújtott pazar teljesítményt az év második felében és szerezte meg pályafutása első Formula-1-es győzelmét, mégis ülés nélkül marad Sergio Perez. Azonban még az év vége előtt jött a bejelentés, hogy a Red Bull igazolta le a szabadúszó mexikóit, aki már a visszavonulásán is elgondolkodott.

„Nagyszerű momentum volt, mikor idén a pódiumon állhattam Mexikóban, nemcsak magam, de a karrierem szempontjából is, hiszen mindenki ott volt velem, aki pályafutásom első percétől fogta a kezem” – mondta Perez a TAG Heuer podcastjében.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Formula.hu (@formula.hu) által megosztott bejegyzés

 

„Nem szabad elfelejtenünk a tényt, hogy 2020 végén még ülésem sem volt, valószínűleg véget is ért volna a karrierem, ha a Red Bull nem adja meg nekem ezt a lehetőséget” – folytatta a kétszeres futamgyőztes.

Ott volt az összes rajongóm, a barátaim, a családom és mindenki, aki segített engem ezen az úton. Carlos Slim, az elsődleges pártfogóm adta át nekem a trófeát, ami mindkettőnk számára különleges pillanat volt. Nagyszerű pillanat, de ez még korántsem az út vége, mert egy napon meg akarom nyerni a hazai versenyemet!”

„A legfontosabb, hogy a rossz emlékekből és tapasztalatokból tanulunk és ezek megtanítanak minket arra, hogy sohasem szabad feladnunk és mindig előre nézzünk. Mindig lesz egy új lehetőség, egy új nap és holnap jobban csinálhatjuk majd a dolgainkat.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: