DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Perez: Nagy volt a nyomás

A Red Bull mexikói F1-es pilótája szerint sokat dolgoztak a színfalak mögött és nagyon jót tett neki, hogy Max Verstappen volt a csapattársa. Élvezi a helyzetet és most csak ez számít neki.

Nem volt könnyű éve Sergio Pereznek, hiszen a mexikói pilóta nagyon nehezen érzett rá a Red Bullra, Max Verstappenhez képest iszonyatosan nagy volt a lemaradása, többször volt balszerencséje is, de a hétvégék jelentős részén saját hibájából volt lassú - akadtak olyan pillanatai, amikor látványosan jól tudott autózni, de összességében azért a minimumszintnél többet nem tudott hozzátenni. Beismerte, hogy nehéz szezononon van túl.

perz



"Nagyon intenzív szezon volt, extrém intenzív. Rengeteg munkát végeztünk el a színfalak mögött, méghozzá óriási nyomás alatt. Ha valaki a Red Bullnál vezet, akkor nyomás van rajta és mindenki figyeli, hogy mit csinál... ráadásul nyilvánvalóan az újságírók is egy kicsit keményebbek egy Red Bull-pilótával, ami abszolút érthető" - idézi Perez szavait a RacingNews365.

"Nem volt könnyű év, de új szintre emelt engem is. Az, hogy Max a csapattársad, új szintet hoz ki belőled. Viszont rendkívül boldog vagyok és nagyon élvezem a helyzetet. A karrierem ezen pontján nagyon boldog vagyok és ez a legfontosabb dolog" - tette hozzá a mexikói, akit a Red Bull már nagyon hamar biztosított arról, hogy 2022-ben is számítanak a szolgálataira. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: