DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: Alkudozás, elengedés, ütközés

Sosem volt még ennyire nehéz átbeszélni egy hétvége minden jelentős eseményét, mint az első szaúdi futamot követően, ahol elképesztő eseménysor végén született meg a tabella élén a pontegyenlőség.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Normális dolog alkudozni a rajtpozíciókért? És ennek tényleg adásba kell kerülnie? Joggal támadják Michael Masit és népi zenekarát? Miért úszta meg a szombati incidenseit Hamilton büntetés nélkül? Mire jutottak a stewardok az „elengedési kísérlet” közben történt ütközés kapcsán? Tényleg túl veszélyes a szaúdi pálya? És miért vezetett Sanyi majdnem golfkocsit?

Csak néhány kérdés azok közül, melyekkel foglalkoztunk az első dzsiddai F1-es futamot értékelő adásunkban – melynek felvétele során, nyugodtan bevallhatjuk, még mindig a történtek hatása alatt voltunk.

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Decemberi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: