DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Hamilton: Szerintem amúgy is jó vagyok

A Mercedes F1-es világbajnoka nem ért egyet azzal, hogy az utóbbi időben feljavult volna - szerinte csapatként léptek előre és szeretné azt hinni, hogy ő egész évben jól teljesített.

Az utóbbi időben a Mercedes részéről többen is olyan nyilatkozatot tettek, hogy a formajavulásuk egyik oka az, hogy maga Lewis Hamilton is szintet lépett az addigiakhoz képest. A nyolcadik vb-címéért küzdő brit pilóta kapott is erről szóló kérdést a Szaúd-arábiai Nagydíj sajtótájékoztatóján, de nem értett egyet Andrew Shovlinékkal.

"Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel én egyetértek. Nem hiszem, hogy új szintre emelkedtem, szerintem alapvetően egész jó szinten vagyok" - reagált Hamilton egy nevetés kíséretében a Formula.hu jelenlétében.

ham44_1



"Szeretném azt hinni, hogy egész évben jól tudok teljesíteni, de folyamatosan tanulunk, tanuljuk az autót, a csapattal való munkát, hogy hogyan hozzunk ki még többet mindenből és mindenkiből. Szerintem most mindenki javult, nem csak én, hanem a mérnökök, a szerelők, minden csapattag még többet tett hozzá. Erre szükségünk is volt, mindig szükségünk van több teljesítményre, erőre, koncentrációra" - magyarázta.

"Mindig megpróbálunk javulni és sok dologban megtehetjük, nem csak egy kanyarban, hanem a felkészülésben, a motivációban, tudásban, hozzáállásban. Én mindig a saját korábbi önmagamat akarom legyőzni és jobbá válni. Egy ilyen világbajnoki harcban a maximumot nyújtjuk, vagy annál is többet, szóval ez pozitívum."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: