DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Podcast: TOP10 világbajnoki küzdelem

Melyek voltak az elmúlt negyedszázad legemlékezetesebb bajnoki csatái? Erre a kérdésre kerestük a választ legújabb toplistás adásunkban – utazz velünk a múltba, indul a nosztalgiavonat!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Hamilton és Verstappen heroikus küzdelme szolgáltatta legújabb adásunk apropóját, melyben felidéztük az elmúlt 25 év tíz legkeményebb, legemlékezetesebb, legizgalmasabb világbajnoki párharcát – ráadásul egyes esetekben nem is igazán párharc volt ez, hanem három vagy akár négy pilóta versenyfutása a bajnoki címért.

Mielőtt azonban belecsapunk a múltidézésbe, megemlékezünk a hétvégén elhunyt Sir Frank Williamsről – akinek csapata természetesen a lista egyes elemeinél is szóba kerül.

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!  

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: