Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 29. hétfő
F1

Wolff: Ha veszítünk, akkor ők érdemlik meg

Toto Wolff szerint végig hátrányban voltak és nem sokat gondolták pár futammal ezelőtt, hogy még most is ilyen éles lesz a vb-harc. Ha megnyerik, az hihetetlen siker lesz számukra.

Az utóbbi két versenyhétvége győzelme és remek formája miatt Toto Wolff abszolút optimistán tekint a hátralévő két futamra és úgy érzi, hogy az év minden nehézsége, problémája, kételye ellenére igenis megnyerhetik ezt a világbajnoki címet. A Mercedes csapatvezetője viszont azt is hozzátette, hogy igazából meglepő számára az, hogy még mindig harcban vannak a végső elsőségért.

wolff_4"Megvan az autónk tempója, nagyon gyorsan voltunk a legutóbbi hétvégén. Ezek a nagyon jó hírek, ezt kell most megtartani. Megvan a megfelelő hozzáállásunk, hogy a legvégéig harcoljunk. Viszont szerintem talán senki nem gondolta azt pár futammal ezelőtt, hogy ilyen sokáig nyíltan tudjuk tartani ezt a bajnokságot. Bármi, ami ezután következik, az bónusz és megpróbáljuk minden percét élvezni" - idézi Wolff szavait az Österreich. 

"Most is hátrányban vagyunk, voltunk ennél sokkal nagyobb lemaradásban is. Ha mégis megnyerjük ezt a végén, az hihetetlen lesz. Ha pedig veszítünk, akkor az ellenfelünk megérdemli a győzelmet, mi pedig a következő évre tekintünk" - tette hozzá az osztrák, aki arra viszont nem igazán reagált, hogy mit szól Christian Horner mondataihoz. "Nagyon gyorsan ki kell kapcsolnom a mozit" - mondta erről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?